11.02.2008

Pot copii să Îl cunoască pe Isus? - de Felicia Seicean, director şcoala duminicală

Da, noi credem că toţi copii indiferent de vârstă vor putea sa Îl cunoască pe Isus şi voia Lui cu puţin ajutor din partea noastră.
Faptul că ei sunt mici, nu Îl determină pe Isus să nu işi facă timp şi pentru ei. Amintiţi-vă cum Isus a certat pe cei care au încercat să oprească pe copii sa vină la El. (Matei 19:14) Şi nu numai că Isus vrea ca cei mici să vină la El, dar ne spune că Împărăţia Lui este a unora ca ei.
Dacă am înţeles că Isus doreşte şi vrea ca copii să vină la El, totuşi ne mai rămâne şi nouă o parte de făcut pentru a putea duce acest minunat plan la îndeplinire.
Ca şi oameni maturi, atât din punct de vedere fizic dar, şi spiritual va fi o bucurie să putem conduce pe cei micuţi la cel care este Regele nostru - Isus.
Satisfacţia noastră va fi deplină numai atunci când îi ştim pe ei în braţele Mântuitorului. Şi oricare ar fi preţul pe care va trebui sa îl plătim, se merită.
Haideţi să ne uităm doar la doi factori care joacă un rol important în viaţa copiilor atunci când este vorba ca ei sa îl cunoască pe Isus.
Continuare in pagina anexa

Niciun comentariu: